Beleef,
   proef
      & geniet

SLAGERIJ SAVELKOUL
De Zaak vol Smaak
Ligusterstraat 11
6101 MD  Echt

Tel. (0475) 48 60 30

Trendy Feestlocatie Senzo

Welkom bij Slagerij Savelkoul

Slagerij Savelkoul in Echt, een begrip van Maastricht tot Eindhoven.

Vanaf het begin werd de duidelijke keuze gemaakt om ons te profileren door ambachtelijke kwaliteit, persoonlijk service en een breed assortiment. Bekend is de koude schotel, vanuit traditioneel familierecept ontwikkeld en verfijnd. Het gehele jaar kunt u bij ons terecht voor catering en in de zomertijd hebben wij een breed aanbod voor uw barbecue.

Slagerij Savelkoul biedt u een uitzonderlijk breed assortiment waarvan het kwalitatief hoogwaardige vleesassortiment de basis vormt.

Wij bieden een wisselend assortiment aan zelf bereide kant en klaar maaltijdproducten aan, zoals vleesmaaltijden, soepen, salades en meer. Daarnaast wordt u een ruime keuze aan verse groenten en fruit, kruidenierswaren, diepvriesproducten, wijnen en streekproducten aangeboden. Voor meer informatie zie "Assortiment".

Topkwaliteit houdt niet op bij onze producten maar ziet u ook terug in onze persoonlijke benadering. Ons vakkundig opgeleid team staat voor u klaar met advies en informatie over ons assortiment en denkt met u mee. Daarin willen wij ons onderscheiden van de supermarkten. Wij nemen de tijd om te zorgen dat u 100% tevreden bent.

Dus als u op zoek bent naar de beste kwaliteit vlees, persoonlijke service en een breed assortiment, dan bent u bij Slagerij Savelkoul aan het juiste adres.

Het team van Slagerij Savelkoul

Ligusterstraat 11
6101 MD Echt

Tel. (0475) 48 60 30