Beleef,
   proef
      & geniet

SLAGERIJ SAVELKOUL
De Zaak vol Smaak
Ligusterstraat 11
6101 MD  Echt

Tel. (0475) 48 60 30

Trendy Feestlocatie Senzo

Assortiment

Slagerij Savelkoul biedt u een breed assortiment van ambachtelijk bereid vlees, verse salades, koude schotel, maaltijdschotels en soepen uit eigen keuken, verse groenten, kazen, wijnen, kruidenierswaren en diepvriesproducten.

Vleesassortiment

Al ons vlees komt van erkende veehouders uit de 3-landenregio en is van de hoogst mogelijke kwaliteit. De herkomst van al ons vlees is te allen tijde bekend en wij kiezen bewust voor korte aanvoerlijnen in ons streven naar duurzame productie. Naast vers vlees en vleeswaren, bieden wij u tevens vers voorbereide vleesproducten aan zoals Kip Indiana, gepaneerde Schnitzels, Cordon Blue etc. Ook complete gourmet- en barbecueschotels behoren tot de mogelijkheden.

Koude schotel, salades & soepen

Slagerij Savelkoul biedt een grote variatie aan voor u bereide salades en koude schotel. Onze koude schotel uit eigen keuken is inmiddels een begrip in de wijde omtrek. Tot ver over de gemeentegrens komen onze klanten om te kunnen genieten van dit huisrecept. Ook vind u in onze winkel vers bereide salades, van koolsalades tot verse fruitsalades, soepen variërend per seizoen.

Maaltijdschotels

Geen zin om te koken? Uit eigen keuken bij ons reeds bereide gerechten zoals Limburgs zuurvlees, goulash, Bami, Nasi, Lasagne, varkenshaas in champignonroomsaus en bijvoorbeeld aardappelgratin. Stuk voor stuk huisgemaakt en verfijnd door de jaren heen. Alleen nog even opwarmen in de oven.

Wijn

Wijn is een heerlijke ondersteuning van uw gerecht. Wij hebben een gevarieerd wijnaanbod geselecteerd dat bestaat uit streekwijnen en wijnen uit de traditionele wijngebieden in de wereld. Ons personeel kan u adviseren over goede wijncombinaties. 

 

Kaas en verse groenten

Om u een nog completer aanbod te kunnen bieden, kunt u bij Slagerij Savelkoul ook terecht voor een breed aanbod van overheerlijk kazen, in plakken, in stuk of voorverpakt en verse groenten.

Kruidenierswaren en diepvriesproducten

Wij bieden u een breed assortiment aan van kruidenierswaren en diepvriesproducten, zoals groenten, snacks, pommes frites etc. om ons totaalaanbod compleet te maken.